top of page

"Sāga" tirdzniecības centrā sāks darboties pirmie lielveikali

Jaunuzceltajā "Sāga" tirdzniecības centrā 15. oktobrī durvis vērs veikals "JYSK", 16. oktobrī – "Būvniecības ABC". Pārējie nomnieki uzsāks darbību šā gada 10. novembrī.

Pabeidzot būvniecības darbus, pagājušajā nedēļā ekspluatācijā nodots jaunais "Sāga" tirdzniecības centrs, kurā investēti 68 miljoni eiro. Kopā ar blakus esošo "Ikea" tas veidos jaunu tirdzniecības un darījumu centru Rīgā un sniegs jaunu impulsu šīs Rīgas apkaimes attīstībā, norāda projekta attīstītāji.

"Tirdzniecības platības un sortimenta ziņā šis būs lielākais "Būvniecības ABC" veikals. "JYSK" tirdzniecības centrā "Sāga" ver vaļā pirmo Latvijā un lielāko Baltijā jaunā koncepta veikalu, kura ietvaros esam īpaši pārdomājuši ekspozīcijas izkārtošanu tā, lai tā būtu ērtāka klientiem un rosinātu pēc iespējas vairāk iedvesmas mājokļa labiekārtošanai. Īpašu uzmanību esam pievērsuši veikala apgaismojumam, ērtam preču izvietojumam un klientu navigācijai, ļaujot nepieciešamības gadījumā pirkumus veikt iespējami ātri.

"Sāga" atvēršanu plānojam divos posmos. Pirmais posms ir divu veikalu atvēršana šobrīd, bet pārējie veikali un citu segmentu nomnieki darbību sāks 10. novembrī.

"Sāga" piedāvās Baltijas tirgum jaunu konceptu, vienkopus apvienojot iepirkšanos mājai un dārzam, atpūtu, sportu, veselības un biroju centru. Sekojot jaunajām ēdināšanas nozares tendencēm, tas būs pirmais tirdzniecības centrs Latvijā ar speciāli izveidotu ielu ēdiena koncepta zonu ar restorāniem un kafejnīcām un pirmais centrs ar pirmsskolas iestādi, kas ir projekta vēl viena pievienotā vērtība.

Tirdzniecības centrs atradīsies uz Rīgas un Stopiņu novada robežas, blakus "Ikea" tirdzniecības centram. Tā kopējā platība būs 57 000 kvadrātmetri.

Projektētājs un ģenerālbūvnieks "Sāga" tirdzniecības centra ir "UPB".


bottom of page