top of page

Studentu viesnīcas izveidē investē 7,5 miljonus eiro




Investējot 7,5 miljonus eiro, Rīgā, Lauvas ielā atklāta jauna koncepta studentu viesnīca "Duck Republik", kas piedāvā ne tikai telpas, kur dzīvot un mācīties, bet arī socializēties un pavadīt laiku starptautiskā vidē.

"Duck Republik" telpās ir 350 dzīvošanas vietas, no kurām jau šobrīd daļā dzīvo studenti un jaunie speciālisti, kam Latvija kļuvusi par "otrajām mājām", studējot vai sperot pirmos soļus pa karjeras kāpnēm.

"Duck Republik" piedāvā pilnu pakalpojumu klāstu: dažāda tipa istabas un studiju tipa dzīvokļus, virtuvi, trenažieru zāli un vietu jogas nodarbībām, pašapkalpošanās veļas mazgātavu, āra terasi, bezmaksas WiFi, semināru un koplietošanas telpas, velo un auto stāvvietu, kā arī bāru, kinozāli un dažādas citas socializācijas iespējas.

Augstas kvalitātes izglītība, moderna un atvērta sabiedrība, demokrātiskas izmaksas un droša vide ir tas, kas sekmē Latvijas piedāvātās izglītības tēlu pasaulē. Šāda tipa studentu viesnīcas atvēršana var kļūt par svarīgu pienesumu nozares attīstībai, un rada piemēru arī citiem, jo kur pulcējas jauni cilvēki – tur ir nākotne," norāda Toms Baumanis, Rīgas Stradiņa universitātes administrācijas un attīstības prorektors.

Nākamo 5-7 gadu laikā uzņēmums plāno kļūt par vadošo privāto studentu mājokļa piegādātāju Centrālajā un Austrumeiropā, atverot 15 jaunas viesnīcas vismaz septiņās Eiropas valstīs.



bottom of page