top of page

Sakas būvēs jauna māja Safrāns, Žagatu iela 7, Rīga

2020 oktobrī uzsākta ēkas būvniecība.


Žagatu ielas septītais nams, kas nosaukts par Safrānu, tiks būvēts trīs Rīgas apkaimju krustpunktā, sniedzot labāko, ko tas piedāvā. Klusā un mierīgā Žagatu iela ir viena no Rīgas vietām, ko YIT LATVIJA ar īpašu rūpību izraudzījusi jaunu mājvietu būvniecībai. Plānots uzbūvēt vienu deviņu stāvu dzīvojamo māju ar 81 dzīvokli tajā. Jaunajā projektā paredzēti mūsdienīgi, kvalitatīvi un komfortabli vienu, divu, trīs un četru istabu dzīvokļi ar platību sākot no 32 m2 līdz 88 m2. Ēkas pagalmā paredzētas 41 virszemes autostāvvietas, savukārt pagrabstāvā plānotas noliktavas telpas personīgo mantu novietošanai. Ēkā plānotas divas kāpņu telpas. Mājokļi tiks piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Teritorija tiks izgaismota un apzaļumota, būs ierīkots rotaļu laukums.

Šajā rajonā apvienots viss labais, ko var piedāvāt dzīvesvieta Rīga. Ērta Teikas transporta sistēma, iepirkšanās un atpūtas vietas, apzaļumota apkārtne un salīdzinoši klusa atrašanās vieta. Plašs horizonts, ko nodrošina atrašanās vieta pie Purvciema privātmāju rajona robežas un tikai dažu minušu gājiena attālums no pilsētas zaļās zonas – Biķernieku meža.

Teritorija būs labiekārtota – bruģēti ceļi, apstādījumu grupas ar dažādiem jaunu koku stādījumiem, dekoratīviem stādiem un krūmiem, apgaismojums, 46 m2 bērnu rotaļu laukums, kurā tiks izvietotas rotaļu iekārtas bērniem vecumā no 1 līdz 10 gadiem.

bottom of page