top of page

Pabeigta daudzdzīvokļu namu kompleksa Biķerziedi būvniecība Teikā


Nododot ekspluatācijā sesto ēku dzīvojamo namu kompleksā Biķerziedi, nekustamo īpašumu attīstītājs SIA YIT Latvija pabeidzis visa projekta īstenošanu Teikā, Biķernieku ielā, informē uzņēmumā.

Uzsākot projekta būvniecību 2016. gadā, tika lēsts, ka tajā tiks ieguldīti 10 miljoni eiro. Šobrīd projekta īstenotājs kopējās investīcijas nenorāda.

«Pašlaik nekustamo īpašumu tirgū pieprasījums pēc dzīvokļiem šajā segmentā ir visaugstākais, un mēs nodrošinām atbilstošu piedāvājumu.Turklāt «Biķerziedi» atrodas Teikā, kur pieprasījums pēc dzīvokļiem ir ļoti liels, jo te ir attīstīta infrastruktūra un zaļa apkārtējā vide,» uzsver «YIT Latvija» valdes priekšsēdētājs Andris Božē. 

Piecstāvu ēkā ir 90 vienas līdz četru istabu dzīvokļi, platībā no 37 līdz pat 88 kvadrātmetriem, katram no tiem ir balkons, un dzīvokļi tiek piedāvāti ar pilnu iekšējo apdari. Vidējā dzīvokļu cena «Biķerziedos» ir 1650 eiro par kvadrātmetru, komentē «YIT Latvija».

Jaunajā ēkā atradīsies arī tirdzniecības centrs vietējiem iedzīvotājiem, kur, pat neizejot no kompleksa «Biķerziedi», varēs iegādāties visu sadzīvei nepieciešamo.

bottom of page