top of page

Moller Auto par 2,5 miljoniem eiro rekonstruēs Krasta ielas servisu


Investējot 2,5 miljonus eiro, “Moller Auto” uzņēmumu grupa uzsāk virsbūvju remonta servisa Rīgā, Krasta ielā 54 rekonstrukcijas darbus.

Rekonstrukcijas rezultātā tiks divkārt paplašinātas servisa telpas, ieviestas energoefektivitāti veicinošas iekārtas un palielināts servisa sniegto pakalpojumu spektrs, radot jauna koncepta auto remontdarbu servisu. Pēc rekonstrukcijas servisā tiks palielināts arī darbinieku skaits, ieviešot 14 jaunas darba vietas. Rekonstrukcijas laikā serviss turpinās darboties kā līdz šim.

Rekonstrukciju servisā veic celtniecības darbu kompānija SIA “Bukoteks”, un plānots, ka darbi tiks noslēgti 2023. gada pavasarī. Pēc rekonstrukcijas servisa platība palielināsies no 756 m2 līdz 1474 m2.


Noslēdzoties rekonstrukcijai, serviss iegūs ne tikai remontētas, teju divkārt plašākas telpas, kas īpaši pielāgotas darbiniekiem un klientu vajadzībām, bet arī jaunas un modernas iekārtas, galvenokārt – energoefektivitātes veicināšanai. Tāpat tiks nodrošinātas papildus darba vietas 7 virsbūvju mehāniķiem un 7 auto krāsotājiem.


"Moller auto" ir oficiālais "Volkswagen" un "Audi" markas automašīnu dīleris Latvijā.

“Moller Auto” ir uzņēmumu grupa Baltijā, kurā Latvijā iekļaujas SIA "Moller Auto Baltic", SIA "Moller Auto", SIA "Moller Auto Latvia", SIA "Moller Auto Ventspils", SIA "Moller Auto Krasta", un kopējais apgrozījums 2021. gadā Latvijā bija 92,35 miljoni eiro, savukārt peļņa - 1,49 miljoni eiro.

bottom of page