top of page

Lauksaimniecības tehnikas centra pamatos iebūvē kapsulu

Šodien Jelgavā, Ziediņu ceļā 3C, kur uzsākti «Stokker» lauksaimniecības tehnikas centra un servisa būvniecības darbi, svinīgi ierakta kapsula ar vēstījumu. Kapsulā ievietotas piemiņas lietas un apliecinājuma raksts. 

SIA «Stoller» mārketinga speciāliste Guna Baškirova stāsta, ka kapsula ar vēstījumu adresēta nākamajām paaudzēm. Kapsulā ievietota simboliska skrūve un viena eiro monēta ar tautumeitas simbolu. 

SIA «Bukoteks» valdes priekšsēdētājs Aivars Kronbergs portālam www.jelgavasvestnesis.lv atklāja, ka darbi rit atbilstoši plānotajiem termiņiem. «Viss rit, kā iecerēts, un prieks strādāt, kad visās institūcijās, tostarp valsts iestādēs, būvatļaujas saņemot, ir pozitīva attieksme,» stāsta A.Kronbergs, piebilstot, ka tikai celtniecības darbiem lēstās izmaksas ir 1,6 miljoni. «Šobrīd plānojam, ka septembrī tiksimies jau centra atklāšanas svētkos,» tā A.Kronbergs. 


Savukārt SIA «Stoller» valdes loceklis Indreks Lillends stāsta, ka pārvākšanās no tagadējā «Stokker» instrumentu centra kopā ar lauksaimniecības tehnikas tirdzniecības komandu un pēcpārdošanas servisu Jelgavā plānota jau šī gada beigās. «Ir ieguldīts gan laiks un spēks, gan investīcijas kopumā aptuveni 2,5 miljonu vērtībā, taču galvenais vēl ir tikai priekšā – pārvākšanās uz jaunām telpām un darbs ar klientiem jaunā līmenī,» tā I.Lillends. Jaunā tehnikas salona, servisa un papildu noliktavas ēkas kopējā platība plānota 2700 kvadrātmetri.  

Centru projektēja un autoruzraudzību veic SIA «Arhitekta Imanta Timermaņa birojs». Ģenerālbūvnieks ir SIA «Bukoteks», būvuzraudzību veic SIA «Lerix», būvuzraugs Jānis Zarāns.

bottom of page